En sikker metode til PD3

Særligt til dig, der er læge, sygeplejerske, tandlæge m.m.

Alle andre er selvfølgelig også velkomne


Når du skal forberede dig til PD3, skal du fokusere på to ting:

1. Du skal kende opgaverne. Det betyder, at du skal vide, hvordan opgaverne er, og hvordan du skal svare på dem.

2. Du skal arbejde med dit danske sprog, så dit ordforråd og din grammatik er på et højt nok niveau. Det er vigtigt både for læseopgaverne, skriveopgaverne og den mundtlige prøve.

Nogle fokuserer desværre kun på selve opgaverne (1), og det er ikke nok. Når folk dumper PD3 eller ikke får høje nok karakterer, så er de tit fordi deres danske sprog er for lille. Derfor er det super vigtigt, at du arbejder meget med at lære dansk nok (2).


Hvad skal man gøre for at forberede sig til PD3?

Jeg ved, at mange spørger: Hvordan kan jeg forberede mig til PD3? De fleste lærere siger, at du skal tage et kursus, og det er også den bedste idé. Men nogle gange er det ikke muligt, og du kan heldigvis godt lære meget selv.

Men hvad skal man gøre?

Jeg har en sikker metode, som hjælper dig med at få et meget større dansk sprog (2).. 

Min metode kræver, at du selv bruger 1 time hver dag fra januar til juni. Hvis du allerede kan meget dansk (hvis du fx nemt kan læse det her), så er det måske nok med fire gange om ugen.

En time om dagen er meget, men til gengæld bliver dit danske sprog væsentligt bedre - og det bliver du glad for i mange år bagefter også :-)


Vær med tirsdag d. 17. januar kl. 18.30 - 20.00 på Zoom.

Her vil jeg fortælle dig om metoden, og du skal også selv prøve den. Marie-Louise Kragelund - Dit Dansk

Først forklarer jeg, hvad du skal gøre, og bagefter arbejder vi os igennem det sammen. Du skal være forberedt på, at du skal skrive noget - enten på computer eller i en notesbog. Du er selvfølgelig også velkommen til at stille spørgsmål, hvis du vil.

Hvis du kan lide metoden, så kan du bruge den hele foråret, og så er du klar til PD3 i maj :-)

Ja tak, tilmeld mig for kr. 75,-

Du betaler et lille beløb for at deltage i workshoppen, og til gengæld lover jeg dig et rigtigt godt indhold (ingen promovering).

Når du har lært metoden, kan du lære selv lære dansk, så dit danske sprog bliver stort nok til PD3.